Opel private lease aanbiedingen

Vind de beste aanbiedingen voor de Opel Karl, Opel Astra, Opel Corsa en Opel Crossland

Deze 3 Opel modellen worden het meest geleaset door onze bezoekers:

Opel Crossland

Cross-over uit compacte klasse
Inclusief onderhoud en reparaties
Inclusief wegenbelasting en verzekering

Opel Astra

De meest verkochte auto uit de Opel-fabriek
Inclusief onderhoud en reparaties
Inclusief wegenbelasting en verzekering

Opel Corsa

Al vijf generaties een populaire supermini
Inclusief onderhoud en reparaties
Inclusief wegenbelasting en verzekering

Lease een Opel voor de beste prijs:

Private Lease Opel Karl aanbieding

Deze allerkleinste auto van Opel is een populaire stadsauto. Het kleine model zorgt ervoor dat je overal kan parkeren en de scherpste bochten kan maken. Het stuur is uitgerust met een knopje dat het sturen extra licht maakt. Natuurlijk betekent klein van buiten ook klein van binnen, maar aan beenruimte zal het de bestuurder en bijrijder niet mankeren. De bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar, zodat je altijd genoeg beenruimte hebt voor in de kleine wagen. Ook het stuur is verstelbaar. Er is voldoende plek voor bagage achterin, en de mensen op de achterbank zullen er prima bijzitten. Lange volwassenen kunnen het beste voorin zitten, hier is het meeste ruimte. Maar in welke auto is dat anders? Klinkt deze auto jou als muziek in de oren? Maak dan gebruik van een private lease Opel Karl aanbieding en rijdt binnenkort rond in deze kekke stadsauto.

Ben je benieuwd naar de volledige rij ervaring in een Opel Karl? De ANWB schreef een leuk artikel over hun testrit in de Opel Karl.

Opel Karl aanbieding

Je kan de Opel Karl nu private leasen. Dat is prettig voor wie graag altijd een auto tot de beschikking heeft, maar niet in één keer een groot bedrag kan missen voor het aanschaffen van een auto. Private leasen is Engels voor “Privé huren”, en is een steeds populairdere manier om een auto tot je beschikking te stellen. Wanneer je de auto aanschaft, kom je uit op minimaal €10.595. Dit is op zich een mooie prijs voor de auto, maar voor sommige mensen is een nieuwe auto kopen nou eenmaal geen optie. Voor deze mensen is de auto in de aanbieding als private lease, vanaf zo’n €231 per maand. Het kan zelfs nog goedkoper! Bekijk hier de goedkoopste private lease aanbiedingen van dit moment. Je kunt zelfs om te kosten nog verder te drukken kiezen voor private lease van een occasion.

Klinkt dat je alsnog duur in de oren? Dan moet je wellicht eens nagaan dat je naast de aanschaf van een auto nog een heleboel ándere kosten maakt. Bij een private lease zitten deze kosten inbegrepen. Je betaalt niet meer extra voor verzekeringen, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervangend vervoer en nieuwe wielen. Natuurlijk heb je te maken met een kleine eigen risico, maar deze is bij de Opel Karl maar €150. Goed te behappen dus, als er iets mis gaat met je voertuig.

Personaliseer de Opel Karl

De Opel Karl is aan te passen aan je eigen wensen. Je kan allerlei soorten accessoires toevoegen, van stoelverwarming tot muziekboxen van hoge kwaliteit, luxere stoelen en details aan de buitenkant. Ook wanneer je de Opel Karl huurt kan je jouw persoonlijke wensen aangeven. Net als bij de aankoopprijs, zal de huurprijs per maand hoger oplopen wanneer je meer accessoires toevoegt. Je hebt de prijs daardoor voor een groot deel zelf in de hand. Je kan gaan voor een luxere editie, of het goedkoop houden en met een simpele uitvoering de straten over. Ook met de simpele editie kom je niks tekort. Het aanpassen van de kleur van de auto, mogelijk in 10 verschillende kleuren, is volledig kosteloos. Dát deel van de auto heb je dus altijd zelf in de hand.

Naast het persoonlijk aanpasbare karakter van de auto, is de Opel Karl ook te leasen in verschillende modellen. Ga robuust en stoer onderweg met een private lease Opel Karl Rocks aanbieding. Of kies voor een klassiekere look met een Opel Karl Edition private lease en voor een donkerder karakter kies je de Opel Karl Innovation private lease. Ben je benieuwd naar alle verschillen tussen de drie uitvoeringen van de auto? Kijk dan eens op de website van Opel naar de verschillen tussen Rocks, Edition en Innovation. Bestudeer de verschillen goed, zodat je de auto kiest die het beste bij jou past. In alle uitvoeringen is er ook een private lease Opel Karl automaat aanbieding te vinden, zodat het rijden nóg makkelijker wordt.

Voordelen bij Leasen

Dat private leasen van onder andere de Opel Karl steeds populairder wordt, is niet vreemd. Je bent van alle zorgen af op het gebied van verzekeringen en bijkomende kosten, weet zeker dat er altijd vervangend vervoer voor je geregeld wordt als er iets aan de hand is, en je hoeft niet in één klap een groot bedrag te bepalen.

Een van de grootste voordelen van een auto voor lange termijn huren is dat je precies weet hoeveel geld je de komende tijd kwijt gaat zijn aan jouw auto. Er zijn geen onvoorziene kosten, behalve misschien een klein eigen risico (tot maximaal €500, maar bij de Opel Karl vaak rond de €150). Het wordt aanbevolen om je eens goed in te lezen over alles dat te maken heeft met het leasen van een auto.

Nadelen private lease

Toch is het niet áltijd zo dat je een goed beeld hebt van de kosten die jij kwijt gaat zijn aan jouw Opel Karl wanneer je deze leaset. Het is immers zo dat in het contract dat je afsluit een aantal kilometers is opgenomen dat je ermee mag rijden. Wanneer je hier ver onder zit, krijg je geen extra geld terug. Rijd je meer dan was afgesproken? Dan betaal je bij, tot zo’n 12 cent per kilometer. Je kan dan overwegen om op te waarderen naar een overeenkomst met meer kilometers. Hoe dan ook ben je in beide gevallen meer geld kwijt dan voorzien.

Wil je de Opel Karl leasen? Maak dan eerst even een berekening. Hoelang denk jij de auto te willen blijven gebruiken? Na een aantal jaar heb je het volledige aankoopbedrag van de auto betaald, en vanaf dat moment ga je dus meer betalen dan je had gedaan wanneer je de auto had aangeschaft. Als je de auto voor een erg lange termijn in gebruik wil, kan je dus ook overwegen om het te kopen. Vergeet bij je berekening niet extra kosten zoals verzekeringen, belasting en onderhoud mee te rekenen.

Kijk ook eens naar de volledige lijst van voor- en nadelen van leasen.

Private lease Opel Karl

Heb je alle verschillende modellen onderzocht, goed berekend wat voor jou het voordeligst is en wil je de auto gaan Private Leasen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De leasemaatschappijen bij ons op de website zijn aangesloten bij een keurmerk voor private lease. Hierdoor ben je er zeker van dat je zaken doet met een eerlijke, heldere partij, en ben je beschermd op vijf gebieden: eerlijke voorwaarden, bescherming tegen te hoge financiële lasten, zekerheid bij klachten, een compleet product en 14 dagen bedenktijd.

Subscribe to our list

Don't worry, we don't spam

How to add Email box
Close ✕

Prijs

Conditie

Brandstof

Versnelling

Carrosserie

Merk

Leasemaatschappij

Private Lease Aanbieding
Logo