Private lease aanbieding 149 euro per maand

Leasen voor 149 euro per maand? Bij welke maatschappij kan dat?

Een private lease aanbieding voor 149 euro per maand is helaas momenteel niet te vinden. We hebben alle lease maatschappijen doorzocht maar helaas geen auto’s gevonden voor € 149 per maand. Maar…. we hebben 4 maatschappijen voor je geselecteerd die voor minder dan 200 euro auto’s aanbieden.

Athlon
 • Lease voor minder dan € 200 per maand een nieuwe auto
 • Aangesloten bij ‘Keurmerk Private Lease’
 • Ruime keus uit compacte auto’s
 • 8.6/10 Gebaseerd op 26.525 reviews

Ikrij.nl
 • Lease voor minder dan € 200 per maand een nieuwe auto
 • Aangesloten bij ‘Keurmerk Private Lease’
 • Ruime keus uit compacte auto’s
 • 8.6/10 Gebaseerd op 1042 reviews

Auto.nl
 • Lease voor minder dan € 200 per maand een nieuwe auto
 • Aangesloten bij ‘Keurmerk Private Lease’
 • Ruime keus uit compacte auto’s
 • 9.1/10 Gebaseerd op 389 reviews

Private lease aanbieding voor 149 euro per maand

Een private lease aanbieding voor 149 euro per maand, dat klinkt toch geweldig? Via deze weg is het mogelijk om voor dat ongelooflijk lage bedrag per maand privé een auto leasen. Als je graag een nieuwe auto wilt rijden, maar niet in één keer het gehele bedrag op kunt of wilt hoesten, dan is private leasen dé ideale oplossing. Je hebt de keuze uit verschillende merken auto’s en types die je kunt leasen, voor verschillende bedragen en vastgestelde periodes.

Private lease  aanvragen

Als je gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een private lease aanbieding voor 149 euro per maand, dan wil je natuurlijk wel even weten hoe je een private lease aan kunt vragen. Om te beginnen is het een eenvoudige manier om als particulier te kunnen leasen. Je hebt meerdere modellen lease auto’s om uit te kiezen, zodat je echt een auto kunt uitkiezen die bij je past. Het aanvragen gaat eigenlijk vrij eenvoudig, door simpelweg een offerte aan te vragen. Hierbij dien je een aantal dingen te laten weten

 • Welke auto je uit wilt kiezen
 • Uit welk jaar de private lease auto komt
 • Hoe lang je wilt leasen
 • Het aantal kilometers
 • De prijs van het leasen
 • De prijs voor extra opties
 • De meerkilometerprijs
 • De leverdatum

Als je dit hebt aangegeven, dan zorgt de leasemaatschappij voor de rest. Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een private lease aanbieding voor 149 euro in de maand, dan zullen zij deze zeker voor je gaan opzoeken. Er wordt heel goed rekening gehouden met alle details die je hebt doorgegeven, zodat zij een perfecte private lease offerte aan kunnen bieden.

Private lease aanbiedingen voor 149 euro vergelijken

Je hebt eenmaal vastgesteld dat je gebruik wilt maken van een private lease aanbieding voor 149 euro per maand? Dat is op zich al mooi, want daarmee kan je verder gaan. Het is uiteraard wel noodzakelijk om alle private leases te vergelijken. Op onze website hebben we een uitgebreid overzicht staan waar je heel simpel de prijzen met elkaar kunt gaan vergelijken. Als je ook voor het leasen niet zo’n enorm ruim budget hebt, dan bieden we je ook nog eens de mogelijkheid om naar de goedkoopste private lease aanbiedingen te kijken. Uiteindelijk zal je een auto vinden die niet alleen qua uiterlijk, opties en meer bij je past, maar tevens qua budget. Wij maken het op deze manier voor iedereen mogelijk om privé een auto te kunnen leasen.

Kiezen tussen private lease of kopen

Het is natuurlijk ideaal om voor een vast bedrag per maand een auto te leasen, maar je moet uiteraard wel weten of het voor jou ook interessant is. Om dit te doen kan je vrij eenvoudig checken of je beter kunt kopen of leasen. Als eerste bereken je de kosten voor een nieuwe lease auto. Zoek de auto waar je een oogje op hebt laten vallen op en kies de periode dat je in de auto wilt rijden en het aantal kilometers per jaar die je denkt te gaan rijden.

Uiteindelijk moet je ook kijken naar wat het gaat kosten als je in een occasion of in een nieuw te kopen auto gaat rijden. Leg deze opties naast elkaar neer en uiteindelijk zie je wat voordeligst is. Laten we heel eerlijk zijn; een private lease aanbieding voor 149 euro per maand is natuurlijk spotgoedkoop. Helemaal als je kijkt naar de hoeveelheid merken die er voor dat maandelijkse bedrag te leasen zijn. Het komt er nou eenmaal steeds vaker op neer dat private leasen een betere optie is, omdat in deze financieel soms moeilijke tijden lang niet iedereen het grote bedrag voor een nieuwe auto in één keer op kan hoesten.

Biedt je huidige werkgever je niet de mogelijkheid om via het bedrijf een auto te leasen, maar zou je wel in een leaseauto willen rijden? Dan is een private lease afsluiten waarschijnlijk echt iets voor jou. Slechts extra kosten als tanken, de auto door de wasstraat laten gaan en boetes zijn voor eigen rekening. Bereken en vergelijk op je gemak alle automerken die er te leasen zijn en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.  Zo geef je de zoektocht eenvoudig uit handen en heb je binnen no-time een heleboel resultaten waar je uit kunt kiezen. Wacht dus niet langer en maak gebruik van aanbiedingen als een auto private leasen voor maar 149 euro per maand of een ander bedrag.  Voor je het weet rijd ook jij in een prachtige lease auto, of het nou een kleine, frisse en moderne fiat 500 of een ander merk is.

Close ✕

Prijs

Conditie

Brandstof

Versnelling

Carrosserie

Merk

Leasemaatschappij

Private Lease Aanbieding
Logo