Hyundai private lease aanbiedingen

Vind de beste aanbiedingen voor Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai KONA en Hyundai IONIQ

Deze 3 Hyundai modellen worden het meest geleaset door onze bezoekers:

Hyundai i10

Zuinige, moderne stadsauto
Inclusief onderhoud en reparaties
Inclusief wegenbelasting en verzekering

Hyundai i20

Compacte stadsauto met een ruime kofferbak
Inclusief onderhoud en reparaties
Inclusief wegenbelasting en verzekering

Hyundai KONA

Stoere, compacte SUV
Inclusief onderhoud en reparaties
Inclusief wegenbelasting en verzekering

Lease een Hyundai voor de beste prijs:

Private Lease Hyundai i10 aanbieding

De Hyundai i10 is een compact automodel met een ruim gevoel. Het is weliswaar niet het meest strakke, opvallende model in de compacte klasse, maar dit wordt goedgemaakt door het rijgemak. De Hyundai stuurt gemakkelijk, schakelt soepel en is goed in het maken van scherpe bochten. De beenruimte voorin is ruimer dan je aanvankelijk zou denken bij het zien van de kleine uitvoering, achterin kan het voor volwassenen bij een lange rit wellicht wat krap zitten. Wel heeft de wagen, voor het kleine formaat, nog redelijk veel opbergruimte. Ben je benieuwd naar hoe dit model precies rijdt en voelt, en naar alle specificaties? Lees dan vooral eens het leuke artikel van ANWB, over hun ervaring met een proefrit in de Hyundai i10. Is deze auto iets voor jou? Maak dan gebruik van een private lease Hyundai i10 aanbieding en rijdt binnenkort rond in deze compacte auto.

Een leuke eigenschap aan de auto is dat deze volledig samen te stellen is naar jouw wens, met verschillende opties. Je kan achterop een fietsenrek bevestigen, het interieur aanpassen, de kleuren van verschillende details volledig naar wens ontwerpen, er is zelfs de mogelijkheid om een massagestoel te laten bevestigen. Het is een wendbaar model dat op verschillende manieren naar eigen hand te zetten is. Lees vooral eens wat alle verschillende accessoires voor de Hyundai i10 zijn. Toch liever een andere auto? Vergelijk eens de verschillende private lease aanbiedingen en maak zo de voor jou juiste beslissing.

Huren in plaats van kopen

Het is mogelijk om de i10 te private leasen. Private leasen, oftewel privé huren, wordt steeds populairder. Het aanschaffen van een auto is een flinke hap geld die veel mensen niet in één keer kunnen ophoesten. Wanneer je gaat voor het private leasen van de Hyundai i10, gaat het om veel kleinere bedragen per keer, die je makkelijker kan missen. Om het verschil weer te geven: de aanschaf van de auto kost minimaal, dus zonder extra accessoires, €9.995. Naast het aanschafbedrag zal je natuurlijk nog veel meer geld kwijt zijn aan belastingen, verzekeringen en onderhoud. De aanbieding om de Hyundai i10 te leasen is een maandbedrag van zo’n €149. Let wel op, na iets langer dan 4 jaar heb je het volledige bedrag voor de auto betaald, maar is de auto nog steeds niet van jou.

Geen extra kosten meer

Alle extra kosten zitten inbegrepen bij het leasen van de auto! Er wordt voor gezorgd dat je allrisk verzekerd bent, de wegenbelasting wordt voor je betaald. Wanneer er onderhoud verricht moet worden of een kleine reparatie moet gebeuren, worden ook déze kosten gedekt. Als je banden kapot raken of verslijten, worden ook de nieuwe banden vergoed. Ben je bang om door een reparatie of onderhoudsbeurt tijdelijk zonder auto te zitten? Ook aan vervangend vervoer wordt voor jou gedacht. Alles wordt voor je geregeld, jij betaalt alleen nog aar de benzine en de wasstraat, en eventueel de verkeersboetes die je oploopt. Pechhulp, afschrijvingskosten, afleveringskosten, verwijderingsbijdrage, alles zit bij het maandbedrag inclusief. Dat kan het aantrekkelijk maken om de Hyundai i10 te private leasen. Een goede Hyundai i10 private lease aanbieding heb je al voor 149,- per maand. Wil je nog goedkoper leasen? Bekijk dan de goedkoopste private lease aanbiedingen van dit moment. Je kan zelfs een occasion privé leasen, dit is echt de goedkoopste manier om een auto te leasen.

Actie private lease Hyundai i10

Er zijn aantrekkelijke aanbiedingen wat betreft het private leasen van de Hyundai i10. De auto heeft 5 deuren, waarvan 1 achterklep. Je hebt dus niet te maken met een onhandig 2-deurs model, het inklappen van de voorstoelen zodat de mensen van de achterbak uit kunnen stappen, zoals wel het geval is bij veel andere kleine auto’s. De auto is 3,7 meter lang en beschikbaar met zowel een 1,1- als 1,2-liter benzinemotor. Tevens heb je de mogelijkheid om een Hyundai i10 automaat private lease te kiezen, dat maakt het rijden in deze compacte auto nog aangenamer.

Nadelen

Er zijn een heleboel verschillende bedrijven die via private lease acties hebben voor de Hyundai i10. Dat kan het lastig maken om te kiezen bij welk bedrijf je nou gaat huren. Gelukkig is er een keurmerk voor private lease, waar onze lease maatschappijen ook onder vallen. Dit keurmerk biedt vijf zekerheden: eerlijke voorwaarden, bescherming tegen te hoge financiële lasten, zekerheid bij klachten, een compleet product en 14 dagen bedenktijd.

Dat de aanbieders van een private lease gecontroleerd zijn, is erg belangrijk. Je wil immers niet te maken hebben met een partij die de prijs onterecht ver omhoog gooit wanneer je extra kilometers maakt, of andere onverwachte kosten in rekening brengt. Met het keurmerk ben je ervan verzekerd dat de partijen eerlijk en helder zaken doen.

Tips bij private leasen van de Hyundai i10

Ben je er over uit en ga je de Hyundai i10 – of een andere auto – private leasen? Dan zijn er nog een paar dingen waar je op kan letten.

  • Wil je de termijn van het huren verkorten? Dat kan, maar hiervoor worden kosten gerekend. Dit kan een dure grap zijn. Ga daarom van tevoren altijd na hoeveel het beëindigen van het contract kost.
  • In het contract staat een bepaalde hoeveelheid kilometers die je mag rijden. Rijd je veel minder kilometers dan contractueel is vastgelegd? Dan krijg je geen extra geld terug. Ga dus van tevoren goed na hoeveel kilometer je ongeveer verwacht te rijden.
  • Wanneer je juist méér rijdt dan volgens het contract is afgesproken, worden er extra kosten in rekening gebracht. Denk aan 5 tot 16 cent per kilometer. Wil je meer gaan rijden dan op het contract staat? Maak dan een berekening. Wellicht is het voordeliger om een hogere kilometerbundel aan te schaffen, dit kan op ieder moment.
  • Omdat de verzekering niet op jouw naam staat, maar inclusief zit bij de lease, kan je jouw schadevrije jaren niet opbouwen. Ook de schadevrije jaren die je al op je naam hebt staan verdwijnen na 3 jaar zonder verzekering op je naam te hebben.
  • Je bent dan wel verzekerd wanneer je leaset, maar je hebt altijd nog steeds een eigen risico. Deze kan maximaal €500 zijn.
  • Het private leasen van een auto kan invloed hebben op je hypotheek. De maandlasten voor de lease worden in mindering gebracht op je maximale leencapaciteit. Je krijgt dus een lagere hypotheek.
  • Na een aantal jaar heb je het volledige bedrag voor de auto betaalt, maar is de auto nog steeds niet van jou. Alle jaren die daarna volgen, betaal je dus eigenlijk méér dan je betaald zou hebben als je de auto had aangeschaft. Bereken dit altijd voordat je begint met leasen.

Vind je dit interessant? Hier kom je meer te weten over de voor- en nadelen van private leasen.

Klaar om te leasen

Je weet nu een heleboel over private leasen en over de Hyundai i10. Spreekt je dit aan? Dan ben je klaar om een lease af te sluiten. Kijk goed naar wat voor jou de beste deal is, hoelang verwacht je de auto te willen gebruiken? Hoeveel kilometer rijd je ongeveer per jaar? Wij helpen je graag met het uitzoeken wat de beste private lease aanbieding is voor de Hyundai i10.

Close ✕

Prijs

Conditie

Brandstof

Versnelling

Carrosserie

Merk

Leasemaatschappij

Private Lease Aanbieding
Logo