De goedkoopste private lease vind je hier

Private lease tot 200 euro, is dat mogelijk?

Deze 4 leasemaatschappijen bieden private lease tot 200 euro

Athlon
 • Lease voor minder dan € 200 per maand een nieuwe auto
 • Aangesloten bij ‘Keurmerk Private Lease’
 • Ruime keus uit compacte auto’s
 • 8.6/10 Gebaseerd op 26.525 reviews

Ikrij.nl
 • Lease voor minder dan € 200 per maand een nieuwe auto
 • Aangesloten bij ‘Keurmerk Private Lease’
 • Ruime keus uit compacte auto’s
 • 8.6/10 Gebaseerd op 1042 reviews

Justlease
 • Lease voor minder dan € 200 per maand een nieuwe auto
 • Aangesloten bij ‘Keurmerk Private Lease’
 • Ruime keus uit compacte auto’s
 • 8.6/10 Gebaseerd op 1292 reviews

Auto.nl
 • Lease voor minder dan € 200 per maand een nieuwe auto
 • Aangesloten bij ‘Keurmerk Private Lease’
 • Ruime keus uit compacte auto’s
 • 9.1/10 Gebaseerd op 389 reviews

Goedkoopste private lease

Wil jij ook voor een vast maandbedrag in een nieuwe auto rijden? Dan kun je kiezen voor private lease. Private lease is een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een nieuwe auto. Jij huurt de auto dan van een leasemaatschappij. Bij de prijs zitten vaak alle kosten inbegrepen. Jij hoeft je dus niet meer zorgen te maken over onder andere reparatie, pechhulp, afschrijvingskosten, wegenbelasting en onderhoud. Het enige wat voor jouw rekening komt zijn de benzinekosten, de wasstraat en verkeersboetes. Heerlijk toch? Tegenwoordig zijn er veel verschillende aanbieders. Er is hierover veel informatie beschikbaar waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Jij weet één ding zeker, je wilt graag zo goedkoop mogelijk rijden in een auto die voldoet aan je wensen. Wat is nu de goedkoopste private lease?

Private lease goedkoop

Natuurlijk wil je weten wat de goedkoopste private lease auto is. Voordat je een auto gaat leasen is het verstandig om private lease te vergelijken. Bij een vergelijking zie je vaak in één oogopslag waar je private lease goedkoop is. Een private lease moet goedkoop zijn, maar daarnaast moet het ook aan je wensen voldoen. Op onze website kun je makkelijk private lease vergelijken om goedkoop een auto te leasen voor privé gebruik. Wees verstandig en vergelijk private lease voordat je daadwerkelijk een auto gaat leasen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je zorgeloos rijden in je nieuwe auto.

Aanbiedingen private lease

Wij hebben veel verschillende aanbiedingen private lease waardoor jij nog goedkoper particulier een auto kunt leasen. Er is veel keuze. Neem nu de fiat 500. Deze geweldige auto kun je nu door middel van een aanbieding nog goedkoper leasen. Op deze manier krijg jij kwaliteit voor een lage prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor elke klant een geschikte leaseauto beschikbaar is. Een lease auto die past bij je budget en je wensen. Kom je er niet alleen niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken met je mee.

Keurmerk Private Lease

Als je gaat leasen is het goed om te bekijken of je leasemaatschappij is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Bij aanbieders van leaseauto’s met het Keurmerk Private Lease kun je veilig en op een verantwoorde manier een auto leasen. Stichting Keurmerk Private Lease heeft het doel om de consument te beschermen. Zij verzekeren dat de aanbieder aan de volgende vijf voorwaarden voldoen als zij het keurmerk afgeven:

 1. Eerlijke voorwaarden
 2. Compleet product
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 4. 14 dagen bedenktijd
 5. Hulp bij klachten

Op de website lichten zij de vijf zekerheden van het Keurmerk Private Lease verder toe. Als een aanbieder is bezit is van dit keurmerk, kun je ervan uitgaan dat je goed zit.

De leasemaatschappijen met een keurmerk moeten je altijd 14 dagen bedenktijd geven na het ondertekenen van het leasecontract. Pas na deze 14 dagen krijg je beschikking over de leaseauto. Stichting Keurmerk Private Lease heeft een lijst van keurmerkdeelnemers. Als je wilt weten welke aanbieders over het keurmerk beschikken kun je daar je antwoord vinden. Natuurlijk zijn wij ook in bezit van het Keurmerk Private Lease en helpen wij je op een veilige en verantwoorde manier om  goedkoop een auto te leasen. Wil jij binnenkort ook in je nieuwe auto rijden? Kijk dan snel op onze website en kies je lease auto uit.

Voor- en nadelen auto leasen

De consumentenbond heeft zich ook bezig gehouden met de voor- en nadelen van auto leasen. Als voordeel noemen zij onder andere dat je met private lease meer inzicht heb in de autokosten, je hoeft geen reparaties uit te voeren en je hebt geen spaargeld nodig om een nieuwe auto te rijden.  Private leasen is ook seniorvriendelijk. Vaak kunnen ouderen moeilijk geld lenen bij kredietverstrekkers, private leasen is dan een mogelijkheid om toch in een nieuwe auto te kunnen rijden. Als nadelen wordt er onder andere genoemd dat private lease duur kan zijn bij weinig gebruik van de lease auto, private lease beperkt je hypotheek en je opgebouwde schadevrije jaren gaan na een tijd zonder eigen auto verloren. Probeer hier rekening mee te houden. Als je overal goed over nadenkt is een auto lease zeker een mooi alternatief voor het kopen van een nieuwe auto. Ben je klaar om zorgeloos te genieten van je nieuwe auto?

Zo werkt private lease:

Goedkoop leasen

Let goed op bij het kiezen van een lease auto. Mag je een auto naar eigen wens samenstellen of is er enkel keuze uit een standaardkleur en model? Het is goed om je af te vragen of luxe zoals een navigatiesysteem of airco valt onder een meerprijs. Als je goedkoop privé wilt leasen is het goed om hier rekening mee te houden. Vraag wat er zit inbegrepen bij de prijs. Hoe zit het bijvoorbeeld met winterbanden of een rechtsbijstandsverzekering. Informeer naar de mogelijkheden.

Daarnaast heb je kilometerbundels. Deze kilometerbundels starten meestal bij 10.000 kilometer per jaar. Aan het eind van het jaar wordt er bekeken of je meer hebt gereden dan afgesproken. Is dit het geval? Dan moet je bijbetalen. Je moet hierbij denken aan €0,05 en €0,16 per extra gereden kilometer.  Als je minder hebt gereden krijg je vaak geen geld terug. Let hier goed op zodat je aan het eind van het jaar niet voor verrassingen komt te staan en je goedkoop kunt blijven leasen.

Minimumleeftijd

Ook je leeftijd kan invloed hebben op de prijs die je uiteindelijk moet betalen om een auto te leasen. Enkele leasemaatschappijen eisen bijvoorbeeld dat de bestuurder de leeftijd van 21 of 24 jaar heeft bereikt. Er zijn leasemaatschappijen die een extra maandelijkse toeslag rekenen voor bestuurders onder de 24 jaar.

Private lease advies

Als je meer wilt weten over private lease kun jij je aanmelden voor gratis private lease advies op onze website. Je krijgt dan regelmatig gratis handige tips van ons en ook zullen wij je informeren over de beste aanbiedingen. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent private lease.

Close ✕
Private Lease Aanbieding
Logo