Biro

Proefrit Volkswagen Polo
Proefrit Volkswagen Polo
Whoop, whoop.... We hebben iets heel leuks voor je! We mogen je een GRATIS proefrit aanbieden in een nieuwe Volkswagen Polo.
GRATIS

Estrima Birò, brommobiel met visie

Jezelf verplaatsen door een drukke omgeving zoals een stad of juist van de ene plaats naar de andere plaats via een snelweg kan in Nederland een flinke uitdaging zijn. Auto’s, auto’s en nog eens auto’s. Het verkeer staat regelmatig muurvast en er is geen doorkomen aan. Een oplossing kan zijn om een motorrijbewijs te halen en een motor aan te schaffen. Of om thuis te gaan werken, te gaan fietsen of een scooter te nemen. Maar er is nog een oplossing. De beste misschien wel. Je kunt eens nadenken over het jezelf gaan verplaatsen met behulp van een Estrima Birò. Je kunt zelf even kijken naar hoe makkelijk een Birò te gebruiken is op het volgende filmpje: Birò rijden.

Ontstaansgeschiedenis van de Birò

Een Birò is een elektrisch voertuig dat in Nederland sinds 2013 op de markt is. Het is een innovatief concept in de mobiliteitssector. Ontwikkeld door de jonge Italiaan Matteo Measti. Een telg uit een familiebedrijf dat in Italië al jaren actief is op het gebied van productie van veiligheidscabines voor machines zoals mobiele kranen en machines voor grondverzet. Matteo Measti zocht naar een nieuwe invalshoek op het gebied van stadsmobiliteit en kwam met de kennis en kunde die in het familiebedrijf al aanwezig was tot de ontwikkeling van de Estrima Birò.

Italiaans design

Uiteraard had Matteo bij het ontwikkelen van de Birò voldoende oog voor het design van het wagentje. Een product van Italiaanse makelij ziet er vrijwel per definitie goed uit. Het is een voertuig waar je in gezien wilt worden. De Birò is te koop in allerlei kleuren, waarbij zwart en groen de boventoon voeren. Maar ook rood, wit en grijs zijn in opkomst. Welke kleur je Birò ook heeft, het is altijd een hippe, maar tegelijk ook chique manier van jezelf door het verkeer bewegen. Italiaans design op vier wielen, van origine ontwikkeld voor gebruik in drukke steden.

E-motion

De Birò is een elektrisch aangedreven vervoermiddel. Dit maakt hem niet alleen lekker stil, maar ook nog eens heel erg milieuvriendelijk. Je kunt een Birò kopen, een Biro leasen of een Birò huren. Er zijn tal van mogelijkheden om elektrisch te rijden met behulp van dit handige wagentje. In principe is het een brom mobiel, maar dan een volledig elektrische versie, met een goed doordacht design. De Birò is hierdoor erg gebruiksvriendelijk. En milieuvriendelijk, elektrisch rijden wordt niet voor niets al jaren gestimuleerd door de overheid. Voor meer informatie kun je terecht op: https://www.rijksoverheid.nl.

Geen helm, geen gordel

Een Birò is ontwikkeld als vervoermiddel waarin twee personen passen. Je kunt dus prima met z’n tweeën in een Birò. Naast elkaar zittend, op comfortabele stoelen. De Estrima Birò heeft een extra stevige cabine, waardoor je als inzittende beschermd wordt door de stalen buizenconstructie van het voertuig. Het feit dat de Birò een dergelijke constructie heeft betekent dat een helm en gordels niet verplicht zijn. Ideaal om je kleding en kapsel netjes te houden onderweg. Dankzij het dak en de grote voorruit zit je droog en warm. Je kunt de details zelf hier bekijken: http://www.estrima.com

Waar mag je rijden met een Birò?

Misschien is een betere vraag een vraag over waar je niet mag rijden met een Extrima Birò. Voor de wet mag je op de rijweg, op het fietspad en zelfs op het voetpad. Wel dien je jezelf natuurlijk aan de regels te houden voor de rijomgeving waar je jezelf bevindt op een bepaald moment. Dit betekent dat je op de rijbaan maximaal 45 kilometer per uur mag rijden en op een fietspad 30 kilometer per uur.

Meer informatie over rijden met een brom mobiel in het verkeer vind je hier: htps://www.rijksoverheid.nl. Gebruik maken van een voetpad is wel de meest langzame manier van jezelf verplaatsen in een Birò. Daar mag je 6 kilometer per uur rijden. Maar, het mag wel. En als het overige verkeer muurvast en stil staat, dan is 6 kilometer per uur nog altijd best snel.

Estrima Birò leasen

In verhouding tot de aanschafprijs van een (elektrische) auto is een Birò heel goedkoop, maar voor de aanschaf van een nieuwe Birò ben je toch al snel rond de tienduizend euro kwijt (2017). Een Estrima Birò occasion kopen is ook prima mogelijk natuurlijk. Hierbij ben je al snel een paar duizend euro minder kwijt. Naast een Estrima Birò tweedehands kopen zou je ook eens kunnen denken aan het leasen van een Birò. Een Birò leasen bespaart je de kosten van de aanschaf en zo kun je voor een vast bedrag per maand toch elektrisch rijden. Birò leasen neemt je ook nog eens de kosten voor het (onverwachte) onderhoud uit handen.

Estrima Birò prijs

Een Birò kopen kan, een Birò leasen kan en een Birò huren kan ook. Dan hoef je alleen te betalen voor de periode dat je het voertuig gebruikt hebt. Voor de Birò prijs hoef je het rijden en proberen van het wagentje dan al helemaal niet meer te laten. Een Birò tweedehands aanschaffen is ook altijd nog een optie. Bij de verschillende dealers in Nederland, maar ook op Marktplaats kun je Birò occasions vinden. Een Estrima Birò tweedehands rijden biedt zeker voordelen, net als bij het leasen van een Birò bespaar je flink wat geld.

Klein, fijn en helemaal design

Op de plaats waar normaal één personenauto in de lengte kan staan kunnen wel twee of zelfs drie Estrima Birò’s geparkeerd worden. Ideaal dus als je in een binnenstad als Amsterdam of op een andere drukke plaats wilt parkeren. De Birò past bijna altijd wel ergens tussen. Of je met je Birò korting krijgt op het geldende parkeertarief valt te bezien, maar voordelen op het gebied van gebruiksgemak biedt het wagentje zeker. Met zijn afmetingen van 103 bij 174 bij 156 centimeter is hij in elk geval compact te noemen. Toch heb je ook nog best veel bagageruimte achter de leuningen van de stoelen.

Birò is cool

In de winter biedt de Estrima Birò voordelen. Je zit lekker droog en warm. En hebt dankzij de grote ruitenwisser altijd goed zicht. Maar zeker ook in de zomer is het een prima model om jezelf in voort te bewegen. Zo zijn de twee zijdeuren heel eenvoudig te verwijderen. Je haalt een paar pinnen weg uit de bevestiging en de deur kan losgehaald worden. Ideaal op warme dagen. Je stapt heel makkelijk de Birò in en uit en kunt ook nog eens genieten van een heerlijk verfrissend rijwindje onderweg. Zonder warme helm op je hoofd en in de kleding die jij comfortabel vindt. Kijk voor een impressie eens op: https://www.facebook.com.

Opladen en actieradius

Natuurlijk is het ook wel belangrijk om te weten wat de actieradius van een Estrima Birò eigenlijk is. Of je nu kiest voor een Birò leasen, een Birò occasion, een Estrima Birò kopen of zelfs een Birò Estrima huren. Je wilt weten hoe ver het voertuig je kan brengen zonder laden.

Dat hangt een beetje van het gebruik af, maar in principe ligt de actieradius ergens tussen de 50 en 70 kilometer. Voor in een stad als Amsterdam is dat behoorlijk ver, maar ook voor woon-werkverkeer buiten de stad is het een aanvaardbare actieradius. Het opladen kun je doen met een gewoon 220 volt stopcontact en duurt 6 tot 8 uur. De accu is eenvoudig te verwijderen en met een karretje te verplaatsen, maar je kunt ook een verlengsnoer aansluiten onderin de bagageruimte.

Biro aanbieding prijs

Een nieuwe Birò kopen kan best nog een hele investering zijn. Al is de prijs wel afhankelijk van het model en de uitvoering. Meer informatie (2017) kun je vinden op: http://www.biro.nl. Natuurlijk is het altijd slim om ook eens te kijken naar de mogelijkheden om een Birò aanbieding te vinden. Een Birò met korting kopen is zeker een optie. Net zoals het leasen van een Birò vanuit een lease aanbieding. Zelfs als je kiest voor een Estrima Birò tweedehands model dan zijn er nog wel aanbiedingen te vinden bij de dealers of leasemaatschappijen die de elektrische brom mobielen aanbieden. Al met al hoef je het rijden van een Birò voor de prijs niet te laten.

Sleutelpas

Dat een Estrima Birò modern is in al zijn facetten staat inmiddels wel vast. Hij is comfortabel, snel, handig in gebruik en vooral ook erg gebruiksvriendelijk voor in drukke steden. Zo zit je bijvoorbeeld ook nooit onthand met een grote sleutel die je ergens kwijt moet. De Birò start je met behulp van een pasje. De zogenaamde Birò Card. Dit pasje heeft een magnetische strip en elk voertuig heeft zijn eigen unieke code. Door de pas even voor de lezer te houden zal je Birò starten.

Birò Van

De ontwikkelingen van de Birò staan niet stil. Zo is er nu ook de Van uitvoering. Een model dat is ontwikkeld speciaal voor mensen die soms toch iets meer bagage met zich mee willen nemen. Het wagentje is nog altijd mooi en klein, maar aan de achterzijde is een ruimte gemaakt voor bagage. Je kunt er bijvoorbeeld tassen, dozen of voorraadboxen in kwijt. Handig om spullen te bezorgen in een stad. De Birò mag tenslotte zo’n beetje overal rijden. Van rijbaan tot fietspad tot zelfs het voetpad, de Birò komt en past vrijwel overal. Meer specificaties van deze uitvoering kun je eventueel nog nalezen vinden op: www.biro.nl.

Subscribe to our list

Don't worry, we don't spam

How to add Email box
Close ✕

Prijs

Conditie

Brandstof

Versnelling

Carrosserie

Merk

Leasemaatschappij

Private Lease Aanbieding
Logo